Professionele website laten maken?

Van een simpele tot de meest uitgebreide website. Bij Pixyl weten we wel raad met jouw onderneming.

PIXYL WERKT MET:

Wij bouwen websites die hoog scoren

Bij Pixyl gaan we verder dan alleen het bouwen van websites. We creëren ‘marketing-first’ websites. Wat betekent dat? Het betekent dat we niet alleen streven naar esthetisch aantrekkelijke en functionele websites, maar ook strategisch nadenken over marketingkansen vanaf de ontwerpfase. Onze aanpak omvat een creatief team van designers, marketeers en developers, die samenwerken om een website te ontwikkelen die niet alleen indruk maakt, maar ook resultaten oplevert.

Hoe doen we dat? Wel, Pixyl is jouw all-in-one online partner. Leg al je online behoeften bij ons neer en wij zorgen voor alles: van ontwerp en ontwikkeling tot optionele hosting, onderhoud en marketing. Wanneer je bij Pixyl je website laat maken, krijg je toegang tot een divers team van marketingstrategen, campagnespecialisten, designers en developers, die zich buigen over de optimale presentatie van jouw bedrijf en diensten online. Wij nemen de volledige uitvoering voor onze rekening: van design en bouw tot maatwerkfunctionaliteiten en volledige SEO-optimalisatie.

UI/UX ontworpen

Meer conversies

Bij Pixyl gaan we voor meer dan alleen een mooie website. We streven naar conversies. Met een marketing aanpak en doordachte strategieën zorgen we ervoor dat jouw website niet alleen indruk maakt, maar ook resultaten oplevert. Laat Pixyl jouw website maken en zie hoe conversies toenemen.

Razendsnelle Hosting

Top 5 in Google

Meer klanten en bezoekers

UI/UX-Vriendelijk

VAL OP IN DE MENIGTE

Gebruiksvriendelijk webdesign op maat.

Pixyl staat garant voor webdesign op maat dat perfect aansluit bij jouw unieke merkidentiteit. We creëren websites die niet alleen visueel aantrekkelijk zijn, maar ook gebruiksvriendelijk functioneren. Of het nu gaat om een eenvoudige informatieve site of een uitgebreide e-commerce oplossing, wij zorgen ervoor dat jouw online aanwezigheid indruk maakt en resultaten oplevert.

Altijd goed gevonden

Domineer de online markt met Pixyl.

Met onze SEO-strategieën wordt jouw website gemakkelijk gevonden door potentiële klanten, wat resulteert in meer kliks die worden omgezet in waardevolle conversies. We zorgen ervoor dat jouw bedrijf de aandacht krijgt die het verdient. Door onze bewezen methoden te gebruiken, kun je jouw online aanwezigheid maximaliseren en jouw bedrijf naar nieuwe hoogten brengen.

Ga in zee met echte professionals

Wij maken van je bedrijf een online succes!

Wij creëren niet alleen prachtige websites, maar zorgen er ook voor dat je meer klanten binnenhaalt. Met onze op maat gemaakte webdesigns en doeltreffende leadgeneratie technieken brengen we je bedrijf naar een hoger niveau. Laat ons jouw online succes verzekeren!

Binnen 2 minuten een vrijblijvende offerte aanvragen

Ben je op zoek naar een snelle lancering voor je nieuwe website of webshop?

Dien vandaag nog een offerteaanvraag in en we zullen onmiddellijk contact met je opnemen!

Een website draait om online vindbaarheid
en UI vriendelijke ontwerpen op maat

Een garantie op succes

Een effectieve website leidt tot succes, maar wat dit succes precies inhoudt, hangt af van je specifieke doelen. Soms volstaat een eenvoudige online presentatie, terwijl in andere gevallen maatwerk vereist is, zoals een website die naadloos aansluit op de wensen van jouw klanten.

Wat je doelen ook zijn, met meer dan 10 jaar ervaring hebben wij de expertise om een website te ontwikkelen die aan jouw verwachtingen voldoet. 

Recente case

Voor de kapperszaak in Eindhoven en Roermond hebben we een simpel maar functionerend systeem ontwikkeld waarbij klanten online kunnen reserveren. De afspraken belanden vervolgens op de smartphone van de kapper naar keuze. Klanten ontvangen automatisch een herinnering van hun afspraak.

Altijd goed gevonden

Een garantie op succes

Basis

Vanaf 1150,-

Een succesvolle website vereist niet altijd complexiteit. Onze basiswebsite biedt een scala aan mogelijkheden. 

Premium

Vanaf 2150,-

Onze premium website voorziet in al jouw behoeften en biedt alles wat je zoekt in een website met meer conversies.

op maat

Vanaf 3150,-

voor professionele bedrijven die streven naar maximaal resultaat uit hun online aanwezigheid.

Waarom een website laten maken bij Pixyl?

Met Pixyl krijg je niet alleen een website, maar een online platform dat jouw bedrijf naar nieuwe hoogten tilt.

Ontvang een vrijblijvende offerte

Van teksten tot aan content

Het hebben van een professionele website is cruciaal voor bedrijven die online zichtbaar willen zijn. Van het ontwerp van de site tot aan de inhoud, elk aspect moet zorgvuldig worden overwogen om een effectieve online aanwezigheid op te bouwen.

Het begint allemaal met de teksten op je website. Deze moeten niet alleen informatief zijn, maar ook geoptimaliseerd voor zoekmachines, zodat potentiële klanten je gemakkelijk kunnen vinden. Een goede mix van relevante zoekwoorden en overtuigende verkooppraatjes is essentieel om de aandacht van bezoekers te trekken en hen aan te moedigen actie te ondernemen.

 

Veelgestelde vragen en antwoorden

 Normaal gesproken duurt het slechts 10 werkdagen voordat je nieuwe website of webshop live is na goedkeuring van het verloop van de intake. Spoed? Geen probleem! Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Ja, we bieden uitgebreide ondersteuning na de lancering om ervoor te zorgen dat jouw website of webshop soepel blijft werken en evolueren.

Ja, we kunnen jouw bestaande website naar ons platform migreren, zodat je kunt profiteren van onze functies en diensten.

Nee, we hanteren transparante prijzen zonder verborgen kosten, zodat je precies weet waar je aan toe bent.

Ja, we zorgen ervoor dat jouw website of webshop is geoptimaliseerd voor zoekmachines, inclusief meta-tags, URL-structuur en snelheidsoptimalisatie.

Uitgebreidere SEO nodig voor meer conversies? Klik hier.

Vrijblijvend babbelen

Meer weten over onze websitemogelijkheden?

We vertellen je graag welk pakket of gedeelte van onze expertise te pas komt voor jouw onderneming. Neem contact met ons op en we helpen je vooruit!

Scroll naar boven
×

Hallo!

Klik op mij om me een berichtje te sturen.

× Hoe kan ik je helpen?